Gegarandeerd
Gecertificeerd

Adviesbureau op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu met een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit!

Advies & Begeleiding

Wij adviseren en begeleiden bedrijven op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Advies & Begeleiding

Lees meer

Trainingen & Opleidingen

Trainingen en opleidingen op locatie door het hele land. Safety inc. verzorgd het hele traject van A tot Z!

Trainingen & Opleidingen

Lees meer

Safety Toolbox

Zorgeloos ondernemen én altijd professionele ondersteuning achter de hand.

Safety Toolbox

Lees meer

Door de bomen het bos niet meer zien is verleden tijd. Wij nemen de touwtjes in handen!

Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu staan hoog op het prioriteitenlijstje van de overheid. Maar vaak is het voor de ondernemer een oerwoud aan wetten en regels waar zij zich eigenlijk geen raad mee weten. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen je graag een overzichtelijke structuur te bouwen zodat jouw werknemers veilig en adequaat aan de slag kunnen.

Dit is ons team!

Stephan Dekker

Accounts & Relatie

Met tientallen jaren ervaring in het bedrijfsleven kwam Stephan tot de conclusie dat de lijnen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu nogal inefficiënt lopen. Zijn doel is om met Safety inc. obstakels te verwijderen en het makkelijker te maken voor ondernemers om veilig te werken zonder alle kopzorgen die alle wet- en regelgeving met zich mee brengen.

Joshua Slot

Business Development

Met zijn passie voor het opzetten van nieuwe bedrijven en zijn inzichten in de bedrijfsprocessen die daarbij om de hoek komen kijken ziet Joshua er een mooie uitdaging in om met Safety inc. een bedrijf neer te zetten dat zich op de markt onderscheidt door het denken vanuit de klant en de klantvraag.

Eric Ijzerman

Opleider, trainer & adviseur

Betrokken, enthousiast, transparant, efficiënt, realistisch, zomaar een aantal aspecten die Eric en zijn manier van werken omschrijven waarin kwaliteit, in zijn eigen woorden, staat voor ‘doorzetten tot de hoogst haalbare kwaliteit is bereikt’. Hij helpt bedrijven graag, door het trainen van hun medewerkers, om de arbeid veiliger en beter te maken.

Dick van 't Hof

Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en Informatiebeveiliging

Dick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technische branches zoals de machine- en apparatenbouw, constructiebedrijven, technische groothandel, aannemerij en de scheepsbouw. In die periode heeft hij de klanten geholpen om het gewenste certificaat op zo eenvoudig mogelijke wijze én passend bij hun bedrijf te behalen: “stupid simple” en “gegarandeerd gecertificeerd” zijn hem dan ook op het lijf geschreven.

Zullen we afspreken?

Safety inc. gaat graag met je in gesprek.

Scroll naar boven