Advies & Begeleiding

In een zakelijke wereld waar veiligheid en kwaliteit voor de werknemers voorop staat is het soms lastig om door de bomen het bos te zien. Safety inc. helpt om jouw risico’s in kaart te brengen en je hierin van advies te voorzien. Zie hieronder waar we je mee van dienst kunnen zijn:

Arbo RI&E (Risico inventarisatie & Evaluatie

Verplichting vanuit de Arbo-wet? Ja! Maar ook de basis voor jouw Arbo-beleid en hulp bij het voorkomen van ziekte en verzuim!

VCA (VGM Checklist Aannemers)

Veiliger en efficiënter werken vanuit een duidelijke structuur? Commerciële voorsprong op niet-gecertificeerde bedrijven?

ISO 9001 (Kwaliteit)

Wil je graag alle processen en mogelijke procesverbeteringen in kaart brengen binnen je bedrijf? Wil je dat jouw klanten consistente, goede kwaliteit producten en diensten krijgen, wat op zijn beurt veel zakelijke voordelen biedt?

 

ISO 14001 (Milieu)

Wil je met jouw bedrijf  een bijdrage leveren aan een beter milieu en gelijk voldoen aan de milieuwetgeving? Wil je commerciële kansen creëren en je op milieugebied onderscheiden van je concurrenten?

ISO 27001 (Informatiebeveiliging)

Wil je de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen jouw organisatie zeker stellen? Wil je jouw klanten vertrouwen en zekerheid bieden? Deze norm helpt om deze gevoelige informatie veilig te houden.

Zullen we afspreken?

Safety inc. gaat graag met je in gesprek.